Szolgáltatásaink

Weboldal készítés

Napjainkban egyre többen vágnak bele valamilyen vállalkozásba. Ezek egy része vagy már rendelkezik weboldallal, vagy tervezi, hogy csináltat egyet. Ez nem is meglepő, hiszen az egyik legjobb marketing eszköz, ugyanis a nap 24 órájában megjeleníti a vállalkozásodat és információt szolgálatat a látogatók számára.

marketing

A weboldal elkészítését jobb, ha hozzáértőkre bízzuk. Sokan vannak akik úgy vannak vele, hogy egy ingyenes honlapkészítővel megcsinálják maguknak, viszont tapasztalataim szerint a vállalkozók csekély százaléka vesződik azzal, hogy jól nézzen ki vagy, hogy optimalizált legyen a weboldaluk. Elég nekik annyi, hogy a lényeges információk fel legyenek tűntetve.

Nálunk minden egyes webdesign egyedi a vállalkozás arculatához igazodik, valamint minden oldalunk egyedi fejlesztésű. Igyekszünk minél felhasználóbarátabbá tenni már a tervezés fázisától kezdve. A reszponzivitás és a gyorsaság szintén elengedhetetlen részünkről, hiszen senki se szereti, ha perceket kell várnia egy oldal betöltésére vagy, ha telefonra, tablet-re nincs megoldva a megjelenítés.

Miket tartunk szem előtt egy weboldal elkészítése során?

  • Külső megjelenés
  • Átláthatóság
  • Reszponzivitás
  • Gyorsaság
  • SEO

Webdesign

Felismerve a webdesign fontosságát a vállalat képviseletében, a kiváló minőség biztosítása létfontosságú minden vállalkozás számára. Egy jó webdesigner olyan grafikákat készít, amelyek intuitív módon vezetnek oda, ahová a látogatókat szeretné irányítani, de nem túl nyilvánvalóan. Ez lehetővé teszi számukra az információk és szolgáltatások hatékony elérését, leegyszerűsítve a weboldaladdal kapcsolatos tapasztalataikat.

webdesign

Minden tulajdonos azt szeretné, ha az emberek újra és újra visszatérnének a weboldalára, ezért gondoskodni kell arról, hogy a látogatók egyértelmű navigációs rendszerrel könnyedén megtalálják amit keresnek.

A jó webdesign előnyhöz juttat a versenytársak oldalaival szemben. Ezért a weboldalak ma már nélkülözhetetlen eszközei a vállalkozások marketingjének.

Karbantartás

Sokszor találkoztam azzal a hozzáállással, hogy miután elkészült az ügyfél weboldala úgy gondolta, hogy magával az oldallal már nem kell foglalkozni. Ez tévedés, ugyanis ahhoz, hogy eredményeket is hozzon és ne csak úgy legyen foglalkoznunk kell vele.

A google szereti az új tartalmakat így, ha látja, hogy folyamatosan foglalkozunk a weboldalunkkal előrébb rangsorolja azt. Ahhoz pedig, hogy meg is tartsuk a helyezésünket szintén elengedhetetlen a karbantartás.

Tervezzük meg együtt weboldalát! Kérjen ajánlatot még ma!

Ajánlatkérés